Alstersmide

Smideskonst förr & nu

Själv är bäste dräng

Arbete finns det mycket att säga om och det görs det också ibland. Som till exempel på konferenser av alla de slag. Konferenser kan vara både givande och roliga, det vet jag. Men jag vet också av egen erfarenhet att de också kan vara tråkiga och… tråkiga. Sådana konferenser som inte ger någonting, där ingen säger något som inte är självklart, som inte alla redan vet. Sådana konferenser är blä, och ska undvikas så gott det går. Därför tänkte jag ta tag i saken på egen hand och försöka arrangera en egen konferens, om jag kan få tillräckligt många intresserade. Jag har ett tema som jag fnulat på ett tag nu som jag tror kan ge något, men det måste få lite mer kött på benen, lite olika infallsvinklar och så där, innan jag berättar mer om vad det gäller.

Kan inte göra allt själv
Men allt kan jag inte göra på egen hand; utan jag ska låta Perfect Event stå för en del av det praktiska, förmedla lokal och så. Det är ju många sådana detaljer som måste ordnas för en lyckad konferens, och då är man kanske inte alltid bäste dräng. Det gäller att inse sina svagheter (och styrkor också, givetvis) vilket jag tror att jag gör rätt så bra. Jag är bra på idéer och ämnen, och vet vad som krävs för ett lyckat resultat, även om jag inte alltid vet HUR det ska uppnås. I know it when I see it, helt enkelt.

Ledsen att jag inte kunde berätta mer, men det är på tok för tidigt för detaljer. Men var bara lugna allihopa, detaljerna kommer så småningom, om det verkar som det blir någonting av med det hela. Om inte, så blir det kanske en liten berättelse om hur man misslyckas med att ordna en konferens.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2020 Alstersmide

Tema av Anders Norén